Browsing by Subject Tapioca starch

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
1989Cassava starch-based high water-absorbing polymer for agricultural applicationsNarumol Rungsriwong
1995Development of super disintegrant from tapioca starchThavisak Teruya
2000Effect of cassava starch on physical properties of natural rubber blendsWeeradej Silpsamrith
2000Effect of crosslinker on thickener properties of acrylic acid-cassava starch graft copolymer for water-based screen print quality on plastic sheetsPremsuda Ruthaijetjaruoen
2000Effect of diprotic acids on grafting efficiency and water absorption of cassava starch-polyacrylamide via gamma-irradiationKanlaya Mongkolsawat
2012Effects of broken rice noodle flour and heat-moisture treated tapioca starch on quality of dried noodleYafei Liu
2012Efficacy of tapioca derivative-based peritoneal dialysis solution compared with glucose-based and corn derivative-based solutionsPhonethipsavanh Nouanthong
1999Graft copolymerization of hydrolyzed cassava starch-acrylamide/acrylic acid by gamma irradiationWararuk Chomsaksakul
1997Preparation of biodegradable plastic from low density polyethylene and tapioca starchPiyarat Reawraksa
2003Preparation of cassava starch/montmorillonite nanocomposite filmPiyaporn Kampeerapappun
2003Preparation of laminated film from cassava starch and chitosanCholwasa Bangyekan
2004Preparation of modified cassava starch and polypropylene blendsSupasit Pumeechokechai
2000Purification and characterization of starch synthase from cassava Manihot esculenta Crantz tubersWorapong Hirunyapaisarnsakul
2014STARCH MODIFICATION BY RECOMBINANT 4-α-GLUCANOTRANSFERASE FROM CASSAVA Manihot esculenta CrantzPreyapon Kitpibun
1989Synthesis of Cassava starch-based water-absorbing polymer for agricultural applicationSuda Kiatkamjornwong; Faullimmel, Jean G.
2534การดัดแปรแป้งมันสำปะหลังด้วยวิธีสร้างพันธะเชื่อมขวางและออกซิไดซ์สมเกียรติ เกียรติกิตติกุล
2537การผลิตกรดมะนาวจากแป้งมันสำปะหลังที่ผ่านการย่อยแล้วด้วยยีสต์ Candida oleophila C-73ประเสริฐ หาญเมืองใจ
2534การผลิตกรดมะนาวจากแป้งมันสำปะหลังโดย แอสเปอร์จิรัสไนเจอร์ สายพันธุ์ A 185 ด้วยวิธีการหมักในอาหารเหลวศยามล นองบุญนาก
2549การผลิตไบโอเอทานอลจากแป้งมันสำปะหลังโดยใช้จุลินทรีย์ผสมระหว่าง Bacillus sp.ที่ย่อยแป้ง และ Saccharomyces cerevisiae SKP-01ศิริวรรณ พูนศรี
2548การพัฒนาผลิตภัณฑ์เส้นก๋วยเตี๋ยวแช่เยือกแข็งปรินทิพย์ จิรหฤทัย