Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/23245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุทธิศักดิ์ สุขในศิลป์-
dc.contributor.advisorวิชา วนดุรงค์วรรณ-
dc.contributor.authorวิมล สุจินัย-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2012-11-07T03:37:27Z-
dc.date.available2012-11-07T03:37:27Z-
dc.date.issued2528-
dc.identifier.isbn9745643793-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/23245-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2528en
dc.format.extent14221026 bytes-
dc.format.extent1139420 bytes-
dc.format.extent10053814 bytes-
dc.format.extent4838690 bytes-
dc.format.extent20814589 bytes-
dc.format.extent1332752 bytes-
dc.format.extent39742059 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothes
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.titleผลของสารชอบผิวต่อคุณสมบัติทางกายภาพ ของอาหารปลาแบบเม็ดชื้นen
dc.title.alternativeEffect of surfactants on physical properties of fish feed in moist pellets formen
dc.typeThesises
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตes
dc.degree.levelปริญญาโทes
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารes
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vimon_su_front.pdf13.89 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_ch1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_ch2.pdf9.82 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_ch3.pdf4.73 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_ch4.pdf20.33 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_ch5.pdf1.3 MBAdobe PDFView/Open
Vimon_su_back.pdf38.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.