Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/30366
Title: ผลของตัวแปรบางชนิดที่มีต่อคุณภาพของมะขามในระหว่างการเก็บ และการทำแห้งภายใต้สุญญากาศ
Other Titles: Effect of some variables os the quality of tamapind during storage and vacuum drying
Authors: แสนพล ถิ่นมธุรส
Advisors: พัชรี ปานกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2532
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/30366
ISBN: 9745761885
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sanpon_th_front.pdf888.65 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch1.pdf307.21 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch2.pdf1.5 MBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch3.pdf365.06 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch4.pdf422.77 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch5.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch6.pdf722.79 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_ch7.pdf317.29 kBAdobe PDFView/Open
Sanpon_th_back.pdf1.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.