Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31698
Title: การวิเคราะห์หาปริมาณอัลลิอินในหัวกระเทียมและผลิตภัณฑ์กระเทียม โดยเทคนิคทีแอลซี-เดนซิโตเมตรี
Other Titles: Quantitative determiration of alliin in garlic bulbs and garlic preparations by tlc-densitometry
Authors: อาทิมนต์ แพทยานนท์
Advisors: วันชัย ดีเอกนามกูล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2538
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538
Degree Name: เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เภสัชเวท
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31698
ISBN: 9746326716
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Arthimond_be_front.pdf4.39 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch1.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch2.pdf12.71 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch3.pdf8.14 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch4.pdf12.71 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch5.pdf2.04 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_ch6.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open
Arthimond_be_back.pdf8.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.