Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31922
Title: การแยกแลคติคแอสิดแบคทีเรียที่ผลิตสารต่อต้านจุลชีพจากอาหารหมัก
Other Titles: Isolation of lactic acid bacteria producing antimicrobial substance from fermented food
Authors: อาภัสรา กอบกัยกิจ
Advisors: ศิริรัตน์ เร่งพิพัฒน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2537
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: จุลชีววิทยา
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31922
ISBN: 9745842869
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Apasara_ko_front.pdf6.42 MBAdobe PDFView/Open
Apasara_ko_ch1.pdf16.78 MBAdobe PDFView/Open
Apasara_ko_ch2.pdf6.13 MBAdobe PDFView/Open
Apasara_ko_ch3.pdf22.23 MBAdobe PDFView/Open
Apasara_ko_ch4.pdf3.76 MBAdobe PDFView/Open
Apasara_ko_back.pdf11.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.