Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31922
Title: | การแยกแลคติคแอสิดแบคทีเรียที่ผลิตสารต่อต้านจุลชีพจากอาหารหมัก |
Other Titles: | Isolation of lactic acid bacteria producing antimicrobial substance from fermented food |
Authors: | อาภัสรา กอบกัยกิจ |
Advisors: | ศิริรัตน์ เร่งพิพัฒน์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | จุลชีววิทยา |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/31922 |
ISBN: | 9745842869 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Apasara_ko_front.pdf | 6.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Apasara_ko_ch1.pdf | 16.78 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Apasara_ko_ch2.pdf | 6.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Apasara_ko_ch3.pdf | 22.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Apasara_ko_ch4.pdf | 3.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Apasara_ko_back.pdf | 11.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.