Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498
Title: | ความรู้ ทัศนคติ และการปฏิบัติ เกี่ยวกับการเลือกใช้สารปรุงแต่งรส และวัตถุเจือปนอาหาร ของผู้ประกอบอาหารในโรงเรียนประถมศึกษา และมัธยมศึกษา อำเภอเมือง จังหวัดขอนแก่น |
Other Titles: | Knowledge, attitude and practice regarding flavoring agents and food additives among food venders in the primary and secondary schools, Amphoe Muang, Khon Kaen |
Authors: | ปิยธิดา ศรีรักษา |
Advisors: | ทัสสนี นุชประยูร มุนี เศรษฐบุตร |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เวชศาสตร์ช่องปาก |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/32498 |
ISBN: | 9745843172 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Piyatida_sr_front.pdf | 5.78 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch1.pdf | 3.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch2.pdf | 7.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch3.pdf | 3.48 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch4.pdf | 6.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_ch5.pdf | 7.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Piyatida_sr_back.pdf | 6.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.