Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000
Title: | การพัฒนากระบวนการผลิตปลาสลิตเค็มแห้ง |
Other Titles: | Process development of dried salted sepat siam (Trichogaster pectoralis) |
Authors: | พรรณทิพย์ สุวรรณสาครกุล |
Advisors: | กัลยา เลาหสงคราม |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2529 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000 |
ISBN: | 9745665746 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pantip_su_front.pdf | 6.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch1.pdf | 930.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch2.pdf | 4.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch3.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch4.pdf | 13.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch5.pdf | 776.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_back.pdf | 10.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.