Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | กัลยา เลาหสงคราม | - |
dc.contributor.author | พรรณทิพย์ สุวรรณสาครกุล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-07-11T01:34:02Z | - |
dc.date.available | 2013-07-11T01:34:02Z | - |
dc.date.issued | 2529 | - |
dc.identifier.isbn | 9745665746 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การพัฒนากระบวนการผลิตปลาสลิตเค็มแห้ง | en_US |
dc.title.alternative | Process development of dried salted sepat siam (Trichogaster pectoralis) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pantip_su_front.pdf | 6.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch1.pdf | 930.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch2.pdf | 4.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch3.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch4.pdf | 13.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_ch5.pdf | 776.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Pantip_su_back.pdf | 10.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.