Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorกัลยา เลาหสงคราม-
dc.contributor.authorพรรณทิพย์ สุวรรณสาครกุล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-07-11T01:34:02Z-
dc.date.available2013-07-11T01:34:02Z-
dc.date.issued2529-
dc.identifier.isbn9745665746-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33000-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการพัฒนากระบวนการผลิตปลาสลิตเค็มแห้งen_US
dc.title.alternativeProcess development of dried salted sepat siam (Trichogaster pectoralis)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pantip_su_front.pdf6.1 MBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_ch1.pdf930.25 kBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_ch2.pdf4.8 MBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_ch3.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_ch4.pdf13.63 MBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_ch5.pdf776.68 kBAdobe PDFView/Open
Pantip_su_back.pdf10.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.