Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพัชรี ปานกุล-
dc.contributor.authorพรดี ชนะนิธิธรรม-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-07-19T15:31:10Z-
dc.date.available2013-07-19T15:31:10Z-
dc.date.issued2529-
dc.identifier.isbn9745665355-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33260-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการใช้แป้งมันสำปะหลังทดแทนบางส่วนของแป้งสาลีในคุกen_US
dc.title.alternativePartial substitution of wheat flour in cookie by tapioca flouren_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porndee_ch_front.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch2.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch3.pdf6.94 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch4.pdf4.79 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch5.pdf4.61 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_back.pdf7.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.