Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33260
Title: การใช้แป้งมันสำปะหลังทดแทนบางส่วนของแป้งสาลีในคุก
Other Titles: Partial substitution of wheat flour in cookie by tapioca flour
Authors: พรดี ชนะนิธิธรรม
Advisors: พัชรี ปานกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2529
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33260
ISBN: 9745665355
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Porndee_ch_front.pdf4.53 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch1.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch2.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch3.pdf6.94 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch4.pdf4.79 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_ch5.pdf4.61 MBAdobe PDFView/Open
Porndee_ch_back.pdf7.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.