Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637
Title: ตัวแปรที่มีผลต่อการทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิสในซูโครสไซรัป
Other Titles: Variables affecting osmotic dehydration of pineapple in sucrose syrup
Authors: ดุลย์จิรา สุขบุญญสถิตย์
Advisors: พัชรี ปานกุล
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Subjects: ซูโครส
สับปะรด
ผลไม้แห้ง
Issue Date: 2538
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637
ISBN: 9746312723
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
duljira_su_front.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch1.pdf474.22 kBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch2.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch3.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch4.pdf1.96 MBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch5.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
duljira_su_ch6.pdf321.07 kBAdobe PDFView/Open
duljira_su_back.pdf2.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.