Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637
Title: | ตัวแปรที่มีผลต่อการทำแห้งสับปะรดด้วยวิธีออสโมซิสในซูโครสไซรัป |
Other Titles: | Variables affecting osmotic dehydration of pineapple in sucrose syrup |
Authors: | ดุลย์จิรา สุขบุญญสถิตย์ |
Advisors: | พัชรี ปานกุล |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Subjects: | ซูโครส สับปะรด ผลไม้แห้ง |
Issue Date: | 2538 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2538 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/33637 |
ISBN: | 9746312723 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
duljira_su_front.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch1.pdf | 474.22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch2.pdf | 1.97 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch3.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch4.pdf | 1.96 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch5.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_ch6.pdf | 321.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
duljira_su_back.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.