Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorจิรกานต์ เมืองนาโพธิ์-
dc.contributor.advisorอารีรัตน์ เทพชาตรี-
dc.contributor.authorจตุพร โกศัลวิตร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-10T03:37:07Z-
dc.date.available2013-08-10T03:37:07Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.isbn9746430115-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการทำอีมัลชันในแบตเตอร์-ไทฟ์ เค้กen_US
dc.title.alternativeEmulsification in batter-type cakeen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineวิศวกรรมเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chatuporn_ko_front.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch1.pdf432.85 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch2.pdf801.74 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch3.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch4.pdf392.69 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch5.pdf2.47 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch6.pdf445.67 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_back.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.