Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorอรวรรณ ปิลันธน์โอวาท-
dc.contributor.authorมณฑล ใบบัว-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-08-14T12:26:56Z-
dc.date.available2013-08-14T12:26:56Z-
dc.date.issued2532-
dc.identifier.isbn9745760633-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35288-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (นศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2532en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleประสิทธิผลของการเผยแพร่ความรู้เรื่อง "เทมเป้" ในร้านอาหารชมรมมังสวิรัติแห่งประเทศไทยen_US
dc.title.alternativeEffectiveness of the diffusion of "Tempe" in thevegetarian community Restaurant of thailanden_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameนิเทศศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineการประชาสัมพันธ์en_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monthon_ba_front.pdf10.62 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_ch1.pdf7.27 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_ch2.pdf17.96 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_ch3.pdf5.87 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_ch4.pdf33.92 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_ch5.pdf6.24 MBAdobe PDFView/Open
Monthon_ba_back.pdf28.91 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.