Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35824
Title: ปัญหาเกี่ยวกับต้นทุนการผลิตและราคาจำหน่ายผลิตภัณฑ์ ขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูป
Other Titles: Problems in the production cost and selling price of preserving food organization
Authors: บวรพรรณ รัฐประเสริฐ
Advisors: มาลี ช่วงสุวนิช
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Advisor's Email: ไม่มีข้อมูล
Subjects: Costs, Industrial
Food industry and trade -- Costs
Food -- Preservation -- Costs
Food -- Prices
Canning and preserving -- Costs
ต้นทุนทางอุตสาหกรรม
อาหารสำเร็จรูป -- ราคา
อาหาร -- การเก็บและรักษา -- ต้นทุน
อาหาร -- ราคา
การบรรจุกระป๋องและถนอมอาหาร -- ต้นทุน
Issue Date: 2521
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (บช.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2521
Degree Name: บัญชีมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: การบัญชี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/35824
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Borwornpan_Ra_front.pdf511.94 kBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_ch1.pdf423.99 kBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_ch2.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_ch3.pdf781.58 kBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_ch4.pdf1.86 MBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_ch5.pdf509.73 kBAdobe PDFView/Open
Borwornpan_Ra_back.pdf254.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.