Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36741
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ | |
dc.contributor.advisor | ธิติรัตน์ ปานม่วง | |
dc.contributor.author | สุรางคณา พึ่งรุ่ง | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2013-11-27T06:52:48Z | |
dc.date.available | 2013-11-27T06:52:48Z | |
dc.date.issued | 2536 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36741 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อปริมาณวิตามินซีในน้ำส้ม | en_US |
dc.title.alternative | Effect of Processing on Vitamin C in orange juice | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | อาหารเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Surangkana_pu_front.pdf | 5.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch1.pdf | 979.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch2.pdf | 6.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch3.pdf | 6.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch4.pdf | 11.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch5.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch6.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_back.pdf | 14.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.