Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36741
Title: | ผลของกระบวนการแปรรูปต่อปริมาณวิตามินซีในน้ำส้ม |
Other Titles: | Effect of Processing on Vitamin C in orange juice |
Authors: | สุรางคณา พึ่งรุ่ง |
Advisors: | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ ธิติรัตน์ ปานม่วง |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2536 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 |
Degree Name: | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | อาหารเคมี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36741 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Surangkana_pu_front.pdf | 5.27 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch1.pdf | 979.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch2.pdf | 6.1 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch3.pdf | 6.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch4.pdf | 11.92 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch5.pdf | 5.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_ch6.pdf | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surangkana_pu_back.pdf | 14.95 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.