Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880
Title: | การปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมู |
Other Titles: | Improvement of the process and shelf life of puff pork rind (kaeb moo) |
Authors: | ธเนศ แก้วกำเนิด |
Advisors: | พันธิพา จันทวัฒน์ ณรงค์ นิยมวิทย์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2530 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880 |
ISBN: | 9745674699 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thanes_ke_front.pdf | 8.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch1.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch2.pdf | 7.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch3.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch4.pdf | 17.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch5.pdf | 10.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch6.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_back.pdf | 14.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.