Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880
Title: การปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมู
Other Titles: Improvement of the process and shelf life of puff pork rind (kaeb moo)
Authors: ธเนศ แก้วกำเนิด
Advisors: พันธิพา จันทวัฒน์
ณรงค์ นิยมวิทย์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2530
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: เทคโนโลยีทางอาหาร
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880
ISBN: 9745674699
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thanes_ke_front.pdf8.09 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch1.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch2.pdf7.94 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch3.pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch4.pdf17.08 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch5.pdf10.21 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch6.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_back.pdf14.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.