Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.advisorณรงค์ นิยมวิทย์-
dc.contributor.authorธเนศ แก้วกำเนิด-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-12-05T07:30:18Z-
dc.date.available2013-12-05T07:30:18Z-
dc.date.issued2530-
dc.identifier.isbn9745674699-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมูen_US
dc.title.alternativeImprovement of the process and shelf life of puff pork rind (kaeb moo)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Thanes_ke_front.pdf8.09 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch1.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch2.pdf7.94 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch3.pdf2.84 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch4.pdf17.08 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch5.pdf10.21 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_ch6.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open
Thanes_ke_back.pdf14.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.