Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พันธิพา จันทวัฒน์ | - |
dc.contributor.advisor | ณรงค์ นิยมวิทย์ | - |
dc.contributor.author | ธเนศ แก้วกำเนิด | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-12-05T07:30:18Z | - |
dc.date.available | 2013-12-05T07:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2530 | - |
dc.identifier.isbn | 9745674699 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36880 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกรรมวิธีผลิตและอายุการเก็บของแคบหมู | en_US |
dc.title.alternative | Improvement of the process and shelf life of puff pork rind (kaeb moo) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Thanes_ke_front.pdf | 8.09 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch1.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch2.pdf | 7.94 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch3.pdf | 2.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch4.pdf | 17.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch5.pdf | 10.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_ch6.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Thanes_ke_back.pdf | 14.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.