Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36901
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสมศักดิ์ ดำรงค์เลิศ-
dc.contributor.advisorวินิจ ขำวิวรรธน์-
dc.contributor.authorณัฐพงษ์ บวรเรืองโรจน์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2013-12-05T07:47:59Z-
dc.date.available2013-12-05T07:47:59Z-
dc.date.issued2535-
dc.identifier.isbn9745816981-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/36901-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตน้ำเชื่อมฟรักโทสจากแป้งมันสำปะหลังในฟลูอิไดซ์เบดen_US
dc.title.alternativeProduction of high fructose syrup from tapioca starch in fluidized beden_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีชีวภาพen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nuttapong_bo_front.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open
Nuttapong_bo_ch1.pdf6.73 MBAdobe PDFView/Open
Nuttapong_bo_ch2.pdf4.67 MBAdobe PDFView/Open
Nuttapong_bo_ch3.pdf10.26 MBAdobe PDFView/Open
Nuttapong_bo_ch4.pdf4.88 MBAdobe PDFView/Open
Nuttapong_bo_back.pdf11.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.