Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37890
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | วรรณา ตุลยธัญ | - |
dc.contributor.advisor | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล | - |
dc.contributor.author | เกียรติศักดิ์ ดวงมาลย์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-08T12:30:55Z | - |
dc.date.available | 2014-01-08T12:30:55Z | - |
dc.date.issued | 2535 | - |
dc.identifier.isbn | 9745799513 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37890 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การสกัดแอนโธไซยานินส์จากดอกอัญชัน (Clitoria ternatea L.) | en_US |
dc.title.alternative | Extraction of anthocyanins from Blue Pea (Clitoria ternatea L.) | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kaittisak_du_front.pdf | 2.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_ch1.pdf | 852.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_ch2.pdf | 2.8 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_ch3.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_ch4.pdf | 7.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_ch5.pdf | 869.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Kaittisak_du_back.pdf | 1.58 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.