Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37890
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวรรณา ตุลยธัญ-
dc.contributor.advisorชัยยุทธ ธัญพิทยากุล-
dc.contributor.authorเกียรติศักดิ์ ดวงมาลย์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-08T12:30:55Z-
dc.date.available2014-01-08T12:30:55Z-
dc.date.issued2535-
dc.identifier.isbn9745799513-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37890-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2535en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการสกัดแอนโธไซยานินส์จากดอกอัญชัน (Clitoria ternatea L.)en_US
dc.title.alternativeExtraction of anthocyanins from Blue Pea (Clitoria ternatea L.)en_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kaittisak_du_front.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_ch1.pdf852.63 kBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_ch2.pdf2.8 MBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_ch3.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_ch4.pdf7.64 MBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_ch5.pdf869.73 kBAdobe PDFView/Open
Kaittisak_du_back.pdf1.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.