Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | อรอนงค์ กังสดาลอำไพ | |
dc.contributor.author | กุลวดี ภูมิสวัสดิ์ | |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | |
dc.date.accessioned | 2014-01-09T10:25:22Z | |
dc.date.available | 2014-01-09T10:25:22Z | |
dc.date.issued | 2534 | |
dc.identifier.isbn | 9745787108 | |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37961 | |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การตั้งตำรับและประเมินคุณค่าทางโภชนาการ ของอาหารทางการแพทย์ชนิดผง สูตรโปรตีนสกัดจากถั่วเหลือง | en_US |
dc.title.alternative | Formulation and nutritional evaluation of soy protein isolate-based medical food powder | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | อาหารเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kulvadee_bh_front.pdf | 5.72 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch1.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch2.pdf | 4.42 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch3.pdf | 3.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch4.pdf | 9.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_ch5.pdf | 3.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kulvadee_bh_back.pdf | 16.74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.