Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล | - |
dc.contributor.advisor | สุวรรณา ศรีสวัสดิ์ | - |
dc.contributor.author | กิตติพงษ์ ห่วงรักษ์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-09T12:13:11Z | - |
dc.date.available | 2014-01-09T12:13:11Z | - |
dc.date.issued | 2529 | - |
dc.identifier.isbn | 9745671967 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38066 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.) -- จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2529 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ตัวแปรในกระบวนการผลิตและการทดแทนแป้งถั่วเขียวด้วยแป้งถั่วชนิดอื่น ในการผลิตวุ้นเส้น | en_US |
dc.title.alternative | Process Variables and substitution of mung bean starch by other legume starches in bean vermicelli processing | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kittiphong_hu_front.pdf | 15.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch1.pdf | 2.63 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch2.pdf | 20.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch3.pdf | 7.76 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch4.pdf | 26.28 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch5.pdf | 19.06 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_ch6.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kittiphong_hu_back.pdf | 23.81 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.