Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155
Title: | ผลของอุณหภูมิและอายุการเก็บต่อปริมาณสารบางชนิด และคุณภาพของโยเกิร์ตชนิดธรรมดา |
Other Titles: | Effects of storage temperature and time on quantity of some components and quality of plain yogurt |
Authors: | กีรสุดา สมบูรณ์บูรณะ |
Advisors: | สุวรรณา สุภิมารส |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2537 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155 |
ISBN: | 9745823368 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kerasuda_so_front.pdf | 7.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch1.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch2.pdf | 10.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch3.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch4.pdf | 32.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch5.pdf | 5.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_back.pdf | 15.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.