Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุวรรณา สุภิมารส-
dc.contributor.authorกีรสุดา สมบูรณ์บูรณะ-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-10T11:35:39Z-
dc.date.available2014-01-10T11:35:39Z-
dc.date.issued2537-
dc.identifier.isbn9745823368-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleผลของอุณหภูมิและอายุการเก็บต่อปริมาณสารบางชนิด และคุณภาพของโยเกิร์ตชนิดธรรมดาen_US
dc.title.alternativeEffects of storage temperature and time on quantity of some components and quality of plain yogurten_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kerasuda_so_front.pdf7.19 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_ch1.pdf1.53 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_ch2.pdf10.7 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_ch3.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_ch4.pdf32.07 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_ch5.pdf5.41 MBAdobe PDFView/Open
Kerasuda_so_back.pdf15.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.