Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | - |
dc.contributor.author | กีรสุดา สมบูรณ์บูรณะ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-01-10T11:35:39Z | - |
dc.date.available | 2014-01-10T11:35:39Z | - |
dc.date.issued | 2537 | - |
dc.identifier.isbn | 9745823368 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38155 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ผลของอุณหภูมิและอายุการเก็บต่อปริมาณสารบางชนิด และคุณภาพของโยเกิร์ตชนิดธรรมดา | en_US |
dc.title.alternative | Effects of storage temperature and time on quantity of some components and quality of plain yogurt | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kerasuda_so_front.pdf | 7.19 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch1.pdf | 1.53 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch2.pdf | 10.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch3.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch4.pdf | 32.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_ch5.pdf | 5.41 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kerasuda_so_back.pdf | 15.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.