Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38169
Title: | ปัจจัยสำคัญที่มีผลต่อการละลายของดีบุก และคุณภาพของสับปะรดกระป๋องในระหว่างการเก็บ |
Other Titles: | Important factors affecting the detinning and the quality of canned pineapple during storage |
Authors: | กนกทิพย์ สันตะบุตร |
Advisors: | พัชรี ปานกุล วรรณา ตุลยธัญ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Subjects: | ภาชนะบรรจุอาหาร แผ่นเหล็กเคลือบดีบุก ดีบุก -- การละลาย สับปะรดกระป๋อง การปนเปื้อนในอาหาร -- ไทย |
Issue Date: | 2533 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2533 |
Degree Name: | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | เทคโนโลยีทางอาหาร |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38169 |
ISBN: | 9745773859 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kanoktip_sa_front.pdf | 10.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch1.pdf | 3 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch2.pdf | 7.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch3.pdf | 4.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch4.pdf | 49.17 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch5.pdf | 19.86 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_ch6.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kanoktip_sa_back.pdf | 17.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.