Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38226
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorปราณี อ่านเปรื่อง-
dc.contributor.authorกมลทิพย์ ดำสีนิล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-01-12T02:43:38Z-
dc.date.available2014-01-12T02:43:38Z-
dc.date.issued2537-
dc.identifier.isbn9745839051-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38226-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2537en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตน้ำแตงไทย (Cucumis melo Linn. var acidulus) โดยเอนไซม์ตรึงรูปen_US
dc.title.alternativeProduction of snake melon (Cucumis melo Linn. var acidulus) juice by immobilized enzymesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kamontip_du_front.pdf7.54 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_ch1.pdf2.23 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_ch2.pdf20.18 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_ch3.pdf7.75 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_ch4.pdf21.41 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_ch5.pdf3.23 MBAdobe PDFView/Open
Kamontip_du_back.pdf12.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.