Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ศิราพร วิเศษสุรการ | - |
dc.contributor.advisor | สุวรรณา สุภิมารส | - |
dc.contributor.author | กรุณา ชัยเสถียร | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-17T01:20:09Z | - |
dc.date.available | 2014-02-17T01:20:09Z | - |
dc.date.issued | 2536 | - |
dc.identifier.isbn | 9745819492 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำ | en_US |
dc.title.alternative | Rice bran as a source of dietary fiber in low-calorie cookies | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karuna_ch_front.pdf | 5.68 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch1.pdf | 3.13 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch2.pdf | 6.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch3.pdf | 4.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch4.pdf | 18.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch5.pdf | 7.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_ch6.pdf | 3.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Karuna_ch_back.pdf | 20.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.