Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorศิราพร วิเศษสุรการ-
dc.contributor.advisorสุวรรณา สุภิมารส-
dc.contributor.authorกรุณา ชัยเสถียร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-02-17T01:20:09Z-
dc.date.available2014-02-17T01:20:09Z-
dc.date.issued2536-
dc.identifier.isbn9745819492-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38534-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2536en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการใช้รำข้าวเป็นแหล่งใยอาหารในคุกกี้แคลอรี่ต่ำen_US
dc.title.alternativeRice bran as a source of dietary fiber in low-calorie cookiesen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karuna_ch_front.pdf5.68 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch1.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch2.pdf6.34 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch3.pdf4.23 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch4.pdf18.54 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch5.pdf7.82 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_ch6.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open
Karuna_ch_back.pdf20.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.