Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38542
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorนพรัตน์ ภูมิวุฒิสาร
dc.contributor.authorกฤตยะ กฤตมโนรถ
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
dc.date.accessioned2014-02-17T01:55:15Z
dc.date.available2014-02-17T01:55:15Z
dc.date.issued2531
dc.identifier.isbn9745682349
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38542
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (บธ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleทัศนคติของผู้บริโภคที่มีต่อซุปไก่สกัดในเขตกรุงเทพมหานครen_US
dc.title.alternativeAttitude of consumers in Bangkok metropolitan area towards essence of chicken productsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameบริหารธุรกิจมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineการตลาดen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Krittaya_kr_front.pdf6.36 MBAdobe PDFView/Open
Krittaya_kr_ch1.pdf2.24 MBAdobe PDFView/Open
Krittaya_kr_ch2.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open
Krittaya_kr_ch3.pdf59.72 MBAdobe PDFView/Open
Krittaya_kr_ch4.pdf5.5 MBAdobe PDFView/Open
Krittaya_kr_back.pdf9.47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.