Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38668
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | เจียมจิตต์ บุญสม | - |
dc.contributor.advisor | วิไลลักษณ์ ภัทโรดม | - |
dc.contributor.author | กัณฐิมา รัตนติกุล | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-17T04:53:15Z | - |
dc.date.available | 2014-02-17T04:53:15Z | - |
dc.date.issued | 2530 | - |
dc.identifier.isbn | 9745673285 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38668 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (บช.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2530 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ปลาสลิด | |
dc.subject | การเพาะเลี้ยงปลา | |
dc.subject | ต้นทุนและประสิทธิผล | |
dc.subject | การวิเคราะห์จุดคุ้มทุน | |
dc.subject | อัตราผลตอบแทน | |
dc.subject | การวิเคราะห์และประเมินโครงการ | |
dc.title | การเปรียบเทียบต้นทุนการเพาะเลี้ยงปลาสลิดแบบดั้งเดิม และแบบสมัยใหม่ | en_US |
dc.title.alternative | A comparative study on cost of trichogaster fish rearing by the traditional method and the modern method | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | บัญชีมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | การบัญชี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kantima_ra_front.pdf | 5.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_ch1.pdf | 3.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_ch2.pdf | 14.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_ch3.pdf | 15.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_ch4.pdf | 7.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_ch5.pdf | 4.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Kantima_ra_back.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.