Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorพันธิพา จันทวัฒน์-
dc.contributor.authorเกสรี เอื้อสุนทร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-02-19T03:17:44Z-
dc.date.available2014-02-19T03:17:44Z-
dc.date.issued2525-
dc.identifier.isbn9745609145-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/38960-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2525en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการผลิตน้ำมันปรุงอาหารคุณภาพสูงจากไขมันไก่en_US
dc.title.alternativeProduction of high quality cooking oil from chicken faten_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเคมีเทคนิคen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kasree_au_front.pdf9.18 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch1.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch2.pdf8.4 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch3.pdf10.3 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch4.pdf14.38 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch5.pdf5.38 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_ch6.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
Kasree_au_back.pdf11.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.