Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | พิศมร ทังสุบุตร | - |
dc.contributor.author | ดุษณีย์ นิลายน | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-21T11:13:23Z | - |
dc.date.available | 2014-02-21T11:13:23Z | - |
dc.date.issued | 2520 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (บช.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | ปัญหาในการดำเนินงานขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูป | en_US |
dc.title.alternative | Problems in the operation of preserved food organization | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | บัญชีมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | การบัญชี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dusanee_ni_front.pdf | 5.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch1.pdf | 4.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch2.pdf | 13.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch3.pdf | 25.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch4.pdf | 4.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_back.pdf | 9.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.