Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291
Title: | ปัญหาในการดำเนินงานขององค์การผลิตอาหารสำเร็จรูป |
Other Titles: | Problems in the operation of preserved food organization |
Authors: | ดุษณีย์ นิลายน |
Advisors: | พิศมร ทังสุบุตร |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2520 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (บช.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520 |
Degree Name: | บัญชีมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | การบัญชี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39291 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Dusanee_ni_front.pdf | 5.54 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch1.pdf | 4.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch2.pdf | 13.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch3.pdf | 25.84 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_ch4.pdf | 4.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Dusanee_ni_back.pdf | 9.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.