Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999
Title: | การวิเคราะห์ปริมาณรังสีและไอโซโทปรังสีในอาหารและผลิตภัณฑ์อาหาร ที่สั่งจากต่างประเทศ |
Other Titles: | The investigation of radiation level and radionuclides in imported food and food products in Thailand |
Authors: | ฟูเกียรติ สัตย์สงวน |
Advisors: | สุชาติ มงคลพันธุ์ |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2520 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520 |
Degree Name: | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | นิวเคลียร์เทคโนโลยี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Fukiat_sa_front.pdf | 3.82 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_ch1.pdf | 6.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_ch2.pdf | 9.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_ch3.pdf | 6.23 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_ch4.pdf | 3.34 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_ch5.pdf | 1.37 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Fukiat_sa_back.pdf | 2.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.