Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999
Title: การวิเคราะห์ปริมาณรังสีและไอโซโทปรังสีในอาหารและผลิตภัณฑ์อาหาร ที่สั่งจากต่างประเทศ
Other Titles: The investigation of radiation level and radionuclides in imported food and food products in Thailand
Authors: ฟูเกียรติ สัตย์สงวน
Advisors: สุชาติ มงคลพันธุ์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2520
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2520
Degree Name: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: นิวเคลียร์เทคโนโลยี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/39999
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Fukiat_sa_front.pdf3.82 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch1.pdf6.45 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch2.pdf9.08 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch3.pdf6.23 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch4.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_ch5.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open
Fukiat_sa_back.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.