Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40121
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุมาลี พิชญางกูร-
dc.contributor.authorยุพา กอเกียรตินันท์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-03-03T10:41:48Z-
dc.date.available2014-03-03T10:41:48Z-
dc.date.issued2521-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40121-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2521en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleอิทธิพลของอาหารต่อการสร้างโปรตีนของราแอสเปอร์จิลลัสen_US
dc.title.alternativeEffects of medial on protein production in aspergillusen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineพฤกษศาสตร์en_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yupa_ko_front.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch1.pdf802.68 kBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch2.pdf1.97 MBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch3.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch4.pdf6.32 MBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch5.pdf1.49 MBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_ch6.pdf893.73 kBAdobe PDFView/Open
Yupa_ko_back.pdf3.51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.