Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorไพเราะ ทิพยทัศน์-
dc.contributor.authorสุนันทา เจิมหรรษา-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2014-03-14T10:22:18Z-
dc.date.available2014-03-14T10:22:18Z-
dc.date.issued2522-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/40870-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย,2522en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleความสัมพันธ์ของปริมาณโปรตีนกับการตรึงไนโตรเจนในพืชอาหารสัตว์en_US
dc.title.alternativeThe relation of protein content and nitrogen fixation in forage cropsen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineชีวเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sunanta_jo_front.pdf5.24 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch1.pdf3.65 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch2.pdf5.42 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch3.pdf16.86 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_ch4.pdf5.24 MBAdobe PDFView/Open
Sunanta_jo_back.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.