Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044
Title: | การศึกษาหาวิธีผลิตและถนอมน้ำมะขามเปียกเข้มข้น ชนิดมีเนื้อและไม่มีเนื้อ |
Other Titles: | Studies of the production and preservation of ripe tamarind juice concentrate with and without pulp |
Authors: | สุรัญญา เกียรติกำพล |
Advisors: | วิชา วนดุรงค์วรรณ ประนต ชุมแสง |
Other author: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย |
Issue Date: | 2522 |
Publisher: | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย |
Description: | วิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2522 |
Degree Name: | เภสัชศาสตรมหาบัณฑิต |
Degree Level: | ปริญญาโท |
Degree Discipline: | อาหารเคมี |
URI: | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/41044 |
Type: | Thesis |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Surunya_ki_front.pdf | 1.7 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch1.pdf | 753.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch2.pdf | 2.89 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch3.pdf | 1.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch4.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch5.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_ch6.pdf | 873.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Surunya_ki_back.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.