Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorรมณี สงวนดีกุล-
dc.contributor.authorวรรัตน์ โชติวรรณพร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2015-06-23T04:08:44Z-
dc.date.available2015-06-23T04:08:44Z-
dc.date.issued2539-
dc.identifier.isbn9746356437-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.subjectไวน์en_US
dc.subjectWine and wine makingen_US
dc.titleการผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์en_US
dc.title.alternativeProduction of black glutinous rice wine using pure culture fermentationen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineเทคโนโลยีทางอาหารen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.email.advisorsromanee@chula.ac.th-
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Wararat_Ch_front.pdf767.39 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch1.pdf685.21 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch2.pdf788.85 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch3.pdf727.23 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch4.pdf982.11 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_ch5.pdf691.42 kBAdobe PDFView/Open
Wararat_Ch_back.pdf962.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.