Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | รมณี สงวนดีกุล | - |
dc.contributor.author | วรรัตน์ โชติวรรณพร | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-23T04:08:44Z | - |
dc.date.available | 2015-06-23T04:08:44Z | - |
dc.date.issued | 2539 | - |
dc.identifier.isbn | 9746356437 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/42419 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ไวน์ | en_US |
dc.subject | Wine and wine making | en_US |
dc.title | การผลิตไวน์ข้าวเหนียวดำโดยการหมักด้วยเชื้อบริสุทธิ์ | en_US |
dc.title.alternative | Production of black glutinous rice wine using pure culture fermentation | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.email.advisor | sromanee@chula.ac.th | - |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Wararat_Ch_front.pdf | 767.39 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch1.pdf | 685.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch2.pdf | 788.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch3.pdf | 727.23 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch4.pdf | 982.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_ch5.pdf | 691.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Wararat_Ch_back.pdf | 962.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.