Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/44004
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | สุวิมล กีรติพิบูล | - |
dc.contributor.advisor | รุจ วัลยะเสวี | - |
dc.contributor.author | ศุภกิจ สอนประจักษ์ | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2015-06-24T08:44:53Z | - |
dc.date.available | 2015-06-24T08:44:53Z | - |
dc.date.issued | 2539 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/44004 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.subject | ลายพิมพ์ดีเอ็นเอ | en_US |
dc.subject | อาหารหมักดอง | en_US |
dc.subject | DNA fingerprinting | en_US |
dc.subject | Pickled foods | en_US |
dc.title | การทำลายพิมพ์ดีเอ็นเอของแบคทีเรีย Lactobacillus pentosus และ Lactobacillus plantarum จากอาหารหมักดองพื้นเมืองโดยวิธี Random amplified polymorphic DNA | en_US |
dc.title.alternative | Genomic dna fingerprinting of lactobacillus pentosus and lactobacillus plantarum from traditional fermented food using random amplified polymorphic DNA | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.email.advisor | suwimon.k@chula.ac.th | - |
dc.email.advisor | valy@biotec.or.th | - |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Supakij_So_front.pdf | 782.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch1.pdf | 680.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch2.pdf | 967.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch3.pdf | 771.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch4.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch5.pdf | 985.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_ch6.pdf | 689.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Supakij_So_back.pdf | 783.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.