Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/44007
Title: ระดับโปรตีนและไขมันที่เหมาะสมในอาหารเม็ดแบบแห้งสำหรับปลากะพงขาว Lates calcarifer วัยรุ่น
Other Titles: Suitable protein and lipid levels in dry pellet for juvenile white seabass Lates calcarifer
Authors: ธีรยา สีรยาภรณ์
Advisors: วรณพ วิยกาญจน์
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Advisor's Email: Voranop.V@Chula.ac.th
Subjects: ปลากะพงขาว
โปรตีน
ไขมัน
White seabass
Proteins
Fat
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: วิทยาศาสตร์ทางทะเล
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/44007
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teeraya_Sr_front.pdf764.93 kBAdobe PDFView/Open
Teeraya_Sr_ch1.pdf781.37 kBAdobe PDFView/Open
Teeraya_Sr_ch2.pdf881.98 kBAdobe PDFView/Open
Teeraya_Sr_ch3.pdf923.65 kBAdobe PDFView/Open
Teeraya_Sr_ch4.pdf684.5 kBAdobe PDFView/Open
Teeraya_Sr_back.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.