Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49668
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorวิรุฬห์ สุวรรณกิตติ-
dc.contributor.authorนาฏฉลวย (ภิงคารวัฒน์) หลายชูไทย-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2016-10-24T09:57:16Z-
dc.date.available2016-10-24T09:57:16Z-
dc.date.issued2507-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/49668-
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและถนอมen_US
dc.subjectFruit -- Preservationen_US
dc.subjectFood conservationen_US
dc.titleการเก็บรักษาผลไม้สดen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineพฤกษศาสตร์en_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.email.advisorไม่มีข้อมูล-
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Natchalvay_Sa_front.pdf618.91 kBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_ch1.pdf988.85 kBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_ch2.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_ch3.pdf4.32 MBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_ch4.pdf1.15 MBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_ch5.pdf784.86 kBAdobe PDFView/Open
Natchalvay_Sa_back.pdf714.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.