Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/53557
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSongsak Klamklang-
dc.contributor.otherChulalongkorn University. Faculty of Science-
dc.date.accessioned2017-10-19T06:45:32Z-
dc.date.available2017-10-19T06:45:32Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/53557-
dc.descriptionThesis (Ph.D.)--Chulalongkorn University, 2006en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherChulalongkorn Universityen_US
dc.relation.urihttp://doi.org/10.14457/CU.the.2006.1708-
dc.rightsChulalongkorn Universityen_US
dc.subjectOxidationen_US
dc.subjectSewage -- Purificationen_US
dc.subjectSewage -- Purification -- Oxidationen_US
dc.subjectRestaurantsen_US
dc.subjectออกซิเดชันen_US
dc.subjectน้ำเสีย -- การบำบัดen_US
dc.subjectน้ำเสีย – การบำบัด -- ออกซิเดชันen_US
dc.subjectร้านอาหารen_US
dc.titleRestaurant wastewater treatment by electrochemical oxidation in continuous processen_US
dc.title.alternativeการบำบัดน้ำเสียจากภัตตาคารโดยออกซิเดชันเชิงไฟฟ้าเคมีในกระบวนการต่อเนื่องen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameDoctor of Philosophyen_US
dc.degree.levelDoctoral Degreeen_US
dc.degree.disciplineChemical Technologyen_US
dc.degree.grantorChulalongkorn Universityen_US
dc.identifier.DOI10.14457/CU.the.2006.1708-
Appears in Collections:Sci - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
songsak_kl_front.pdf821.59 kBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_ch1.pdf369.89 kBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_ch2.pdf3.11 MBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_ch3.pdf752.95 kBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_ch4.pdf2.86 MBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_ch5.pdf466.67 kBAdobe PDFView/Open
songsak_kl_back.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.