Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62197
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorชัยยุทธ ธัญพิทยากุล-
dc.contributor.authorปราณี ทิพยางค์-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย-
dc.date.accessioned2019-06-24T02:32:24Z-
dc.date.available2019-06-24T02:32:24Z-
dc.date.issued2518-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62197-
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2518-
dc.language.isoth-
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย-
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย-
dc.subjectผลไม้ -- การเก็บและรักษา-
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและถนอม-
dc.titleการเก็บถนอมมะนาวสด โดยวิธีทางฟิสิกส์ และทางเคมี-
dc.title.alternativePreservation of limes by physical and chemical treatment-
dc.typeThesis-
dc.degree.nameวิทยาศาสตรมหาบัณฑิต-
dc.degree.levelปริญญาโท-
dc.degree.disciplineเคมีเทคนิค-
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย-
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pranee_Ti_front.pdf360.44 kBAdobe PDFView/Open
Pranee_Ti_ch1.pdf446.78 kBAdobe PDFView/Open
Pranee_Ti_ch2.pdf458.8 kBAdobe PDFView/Open
Pranee_Ti_ch3.pdf734.28 kBAdobe PDFView/Open
Pranee_Ti_ch4.pdf268.71 kBAdobe PDFView/Open
Pranee_Ti_back.pdf254.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.