Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | ปราณี อ่านเปรื่อง | - |
dc.contributor.advisor | ชัยยุทธ ธัญพิทยากุล | - |
dc.contributor.author | สาวิตรี จึงแสงสถิตย์พร | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-19T03:45:36Z | - |
dc.date.available | 2019-08-19T03:45:36Z | - |
dc.date.issued | 2531 | - |
dc.identifier.isbn | 9745687774 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/62728 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วท.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2531 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การเตรียมเอนไซม์เรนนินตรึงรูปเพื่อการผลิตเนยแข็ง | en_US |
dc.title.alternative | Preparation of immobilized rennin for cheese making | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิทยาศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | เทคโนโลยีทางอาหาร | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.email.advisor | Pranee.A@Chula.ac.th | - |
dc.email.advisor | ไม่มีข้อมูล | - |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Savitree_chu_front_p.pdf | 8.6 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch1_p.pdf | 2.66 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch2_p.pdf | 15.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch3_p.pdf | 20.69 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch4_p.pdf | 25.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch5_p.pdf | 11.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_ch6_p.pdf | 4.71 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Savitree_chu_back_p.pdf | 12.04 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.