Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/70743
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorSomchai Puajindanetr-
dc.contributor.authorSomsak Chueakittisak-
dc.contributor.otherChulalongkorn University. Graduate School-
dc.date.accessioned2020-11-13T08:28:25Z-
dc.date.available2020-11-13T08:28:25Z-
dc.date.issued1997-
dc.identifier.isbn9746378422-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/70743-
dc.descriptionThesis (M.Eng.)--Chulalongkorn University, 1997en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherChulalongkorn Universityen_US
dc.rightsChulalongkorn Universityen_US
dc.subjectDesserts -- Thailanden_US
dc.subjectDesserts -- Equipment and suppliesen_US
dc.subjectFluid mechanicsen_US
dc.subjectHeaten_US
dc.subjectฝอยทอง (ขนม)en_US
dc.subjectขนม -- เครื่องมือและอุปกรณ์en_US
dc.subjectของหวาน -- ไทยen_US
dc.subjectกลศาสตร์ของไหลen_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.titleEffect of operational control factors on the properties of foi-tongen_US
dc.title.alternativeผลกระทบของปัจจัยควบคุมที่มีต่อคุณสมบัติของขนมฝอยทองen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameMaster of Engineeringen_US
dc.degree.levelMaster's Degreeen_US
dc.degree.disciplineEngineering Managementen_US
dc.degree.grantorChulalongkorn Universityen_US
dc.email.advisorNo information provided-
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Somsak_ch_front_p.pdfหน้าปก สารบัญ และบทคัดย่อ1.07 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch1_p.pdfบทที่ 11.1 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch2_p.pdfบทที่ 21.08 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch3_p.pdfบทที่ 31.49 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch4_p.pdfบทที่ 42.88 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch5_p.pdfบทที่ 51.04 MBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_ch6_p.pdfบทที่ 6793.84 kBAdobe PDFView/Open
Somsak_ch_back_p.pdfบรรณานุกรมและภาคผนวก3.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.