Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/3008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวีระชิต แหวนหล่อ-
dc.contributor.authorวิโรจน์ ไววานิชกิจ-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. ภาควิชาเวชศาสตร์ชันสูตร-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. ภาควิชาเวชศาสตร์ชันสูตร-
dc.date.accessioned2006-09-30T04:40:43Z-
dc.date.available2006-09-30T04:40:43Z-
dc.date.issued2545-
dc.identifier.citationจุฬาลงกรณ์เวชสาร. 46, 10 (ต.ค. 2545) : 843-849en
dc.identifier.issn0125-6483-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/3008-
dc.format.extent1772782 bytes-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isothen
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen
dc.subjectอะฟลาท็อกซินen
dc.subjectการปนเปื้อนในอาหารen
dc.titleการปนเปื้อนของสารพิษ aflatoxin ในผลิตภัณฑ์อาหารen
dc.title.alternativeThe contamination of aflatoxin in food productsen
dc.typeArticleen
dc.email.authorViroj.W@Chula.ac.th-
Appears in Collections:Med - Journal Articles

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
CMJ(oct029).pdf912.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.