Please use this identifier to cite or link to this item:
https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | จิรกานต์ เมืองนาโพธิ์ | - |
dc.contributor.advisor | อารีรัตน์ เทพชาตรี | - |
dc.contributor.author | จตุพร โกศัลวิตร | - |
dc.contributor.other | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย | - |
dc.date.accessioned | 2013-08-10T03:37:07Z | - |
dc.date.available | 2013-08-10T03:37:07Z | - |
dc.date.issued | 2539 | - |
dc.identifier.isbn | 9746430115 | - |
dc.identifier.uri | http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529 | - |
dc.description | วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539 | en_US |
dc.language.iso | th | en_US |
dc.publisher | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.rights | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
dc.title | การทำอีมัลชันในแบตเตอร์-ไทฟ์ เค้ก | en_US |
dc.title.alternative | Emulsification in batter-type cake | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.degree.name | วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต | en_US |
dc.degree.level | ปริญญาโท | en_US |
dc.degree.discipline | วิศวกรรมเคมี | en_US |
dc.degree.grantor | จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย | en_US |
Appears in Collections: | Grad - Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Chatuporn_ko_front.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch1.pdf | 432.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch2.pdf | 801.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch3.pdf | 1.9 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch4.pdf | 392.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch5.pdf | 2.47 MB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_ch6.pdf | 445.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Chatuporn_ko_back.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.