Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529
Title: การทำอีมัลชันในแบตเตอร์-ไทฟ์ เค้ก
Other Titles: Emulsification in batter-type cake
Authors: จตุพร โกศัลวิตร
Advisors: จิรกานต์ เมืองนาโพธิ์
อารีรัตน์ เทพชาตรี
Other author: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
Issue Date: 2539
Publisher: จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
Description: วิทยานิพนธ์ (วศ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2539
Degree Name: วิศวกรรมศาสตรมหาบัณฑิต
Degree Level: ปริญญาโท
Degree Discipline: วิศวกรรมเคมี
URI: http://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/34529
ISBN: 9746430115
Type: Thesis
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chatuporn_ko_front.pdf1.11 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch1.pdf432.85 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch2.pdf801.74 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch3.pdf1.9 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch4.pdf392.69 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch5.pdf2.47 MBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_ch6.pdf445.67 kBAdobe PDFView/Open
Chatuporn_ko_back.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.