Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorสุธี สุนทรธรรม
dc.contributor.advisorอรอนงค์ กังสดาลอำไพ
dc.contributor.authorจำรัส นิมิตรพรชัย
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. บัณฑิตวิทยาลัย
dc.date.accessioned2013-12-07T12:15:08Z
dc.date.available2013-12-07T12:15:08Z
dc.date.issued2534
dc.identifier.isbn9745795798
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/37219
dc.descriptionวิทยานิพนธ์ (ภ.ม.)--จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2534en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.titleการเตรียมผงทำให้เนื้อนุ่มโดยโปรตีโอโลติดเอนไซม์ (ปาเปน) สกัดจากยางมะละกอen_US
dc.title.alternativePreparation of powdered meat tenderizer from proteolytic enzymes (PAPAIN) extraction of carica papaya L. latexen_US
dc.typeThesisen_US
dc.degree.nameเภสัชศาสตรมหาบัณฑิตen_US
dc.degree.levelปริญญาโทen_US
dc.degree.disciplineอาหารเคมีen_US
dc.degree.grantorจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
Appears in Collections:Grad - Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Jumrus_ni_front.pdf5.39 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch1.pdf2.01 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch2.pdf3.34 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch3.pdf5.77 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch4.pdf8.49 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch5.pdf3.5 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_ch6.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open
Jumrus_ni_back.pdf9.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.