Please use this identifier to cite or link to this item: https://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/57346
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเหมือนเดือน พิศาลพงศ์-
dc.contributor.authorชุติมณฑน์ สถิรพิพัฒน์กุล-
dc.contributor.otherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย. คณะวิศวกรรมศาสตร์-
dc.date.accessioned2018-03-06T06:17:50Z-
dc.date.available2018-03-06T06:17:50Z-
dc.date.issued2554-
dc.identifier.urihttp://cuir.car.chula.ac.th/handle/123456789/57346-
dc.description.sponsorshipทุนวิจัยกองทุนรัชดาภิเษกสมโภช ปี 2553en_US
dc.language.isothen_US
dc.publisherจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.rightsจุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัยen_US
dc.subjectโพลิเมอร์ชีวภาพen_US
dc.subjectฟิล์มบางen_US
dc.subjectการถนอมอาหารen_US
dc.titleการพัฒนาเมมเบรนจากไบโอพอลิเมอร์เพื่อใช้ในการถนอมอาหาร : รายงานผลการวิจัยen_US
dc.title.alternativeDevelopment of biopolymer membrane for food preservationen_US
dc.typeTechnical Reporten_US
Appears in Collections:Eng - Research Reports

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Muenduen_ph_b19343516.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.